Successos

Ensurt a Sant Feliu per una fuita de gas

Es van desallotjar 260 persones d’un centra educatiu proper a la fuita

Una fuita de gas en un habitatge de Sant Feliu de Guíxols va obligar a desallotjar, per un període de 30 minuts, i per prevenció, unes 260 persones d’una escola propera, segons informa l’ACN. La fuita , però, era en un immoble proper al centre, en el qual en aquells moments no hi havia ningú. Tres dotacions dels Bombers, més Policia Local i personal de la companyia del gas, van intervenir en les tasques. Els Bombers van haver d’accedir a l’immoble per poder tallar el subministrament de gas i aturar la fuita.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís ahir s cap a dos quarts d’onze del matí perquè alguns veïns de la zona es van queixar que se sentia una forta olor que van identificar com a gas. Es van fer mesuraments al centre educatiu i en un solar proper que van donat negatiu i, finalment, es van localitzar la fuga en un immoble del carrer Sant Domènech. En aquell moment, no hi havia ningú a l’interior i els Bombers van haver d’entrar i tallar l’escomesa. Després d’uns trenta minuts, cap a les dotze, els alumnes i professors del centre van poder tornar a les aules. Els Bombers, que hi van destinar tres dotacions, van seguir ventilant les instal·lacions de l’habitatge, de planta baixa i dos pisos. Fins al lloc del fets també s’hi van desplaçat efectius de la Policia Local i tècnics del gas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia