Successos

Una fuita de gas obliga a desallotjar una escola de Sant Feliu de Guíxols

La fuita es va localitzar en un habitatge proper al centre educatiu

Els alumnes i el personal de l’escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols, unes 262 persones en total, van haver de ser desallotjats ahir al matí, i durant més de 30 minuts, arran d’una fuita de gas que va tenir lloc en un immoble proper al centre. A més, i per precaució, també es van desallotjar alguns veïns i es va demanar que no accedissin provisionalment a les seves cases fins que es controlés la situació, davant del perill d’una deflagració per l’escapament del gas. Finalment, la fuita es va localitzar en un immoble proper al centre, que en aquells moments estava buit, i on es va accedir per tallar el gas. Els bombers, que hi van destinar tres dotacions, van continuar ventilant les instal·lacions de l’habitatge, de planta baixa i dos pisos. Fins al lloc del fets també es van desplaçar l’alcalde, Carles Motas; el regidor de Seguretat, Ernest Nátera; efectius de la policia local i tècnics de la companyia del gas.

Un avís per olor de gas

Els bombers van rebre l’avís cap a dos quarts d’onze del matí perquè se sentia una forta olor de gas. Després de comprovar la forta pudor que se sentia a la zona, la policia local i els bombers van desallotjar 262 persones, de les quals 244 eren alumnes de l’escola Cor de Maria. Es van fer mesuraments al centre educatiu i en un solar proper, que van donar negatiu. Finalment, es va localitzar la fuita en un immoble, al mateix carrer Sant Domènec, proper a l’escola. En aquell moment no hi havia ningú a l’interior i els bombers van haver-hi d’accedir per arribar fins a l’escomesa i procedir a tallar el subministrament de gas a l’immoble. Després d’uns trenta minuts, cap a les dotze, els alumnes i els professors del centre van poder tornar a les aules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia