Successos

Detingut un menor per llançar el cos d’un nadó al riu Besòs

El noi, de 16 anys i suposat pare del bebè, l’hauria tirat al riu després d’intentar enterrar-lo a la llera, al terme municipal de Sant Adrià

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor que aquesta matinada hauria llançat el cadàver d’un nadó a la desembocadura del riu Besòs, al terme de Sant Adrià (Barcelona).

Després de la detenció, els Mossos han desplegat un dispositiu a la zona, que inclou un helicòpter, per intentar recuperar el cos del nadó.

Segons fonts pròximes a la investigació, el menor, d’uns 16 anys, i suposat pare del nen, hauria estat sorprès per algunes persones quan es disposava a enterrar el cos al costat del Besòs, moment en què l’hauria llançat al riu.

Posteriorment, s’hauria dirigit a una comissaria dels Mossos on hauria confessat l’infanticidi.

El cas està sent investigat per la Fiscalia de Menors, a disposició de la qual passarà el menor detingut.

La recerca del nadó s’ha reprès aquest dimecres a quarts de 8 del matí i estan pentinant les lleres i les zones de canya, tant des de terra com des de l’aigua, i també estan buscant dins el riu. La recerca comprèn una distància d’uns 800 metres, des de la zona on els testimonis situarien el pare amb el nadó fins a la desembocadura del riu, segons han explicat els responsables del dispositiu. La intendent dels Mossos d’Esquadra Montse Estruch, responsable del dispositiu, ha assenyalat que van demanar de baixar les barreres del riu per reduir-ne el cabal, de manera que el nivell d’aigua ha passat d’1,40 metres aproximadament a uns 40 centímetres i en algunes zones fins i tot es pot veure el fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia