Successos

Mor un veí de Santa Cristina en xocar el cotxe amb un arbre

La víctima mortal, de 45 anys, va sortir de la via per causes que s’investiguen

Un conductor de 45 anys va morir dissabte a la nit en sortir de la via amb el cotxe i xocar contra un arbre a Santa Cristina d’Aro, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís de l’accident es va rebre a les 21.27 hores de dissabte al punt quilomètric 0,7 de la GI-8521, a l’altura de Santa Cristina a Castell d’Aro en sentit nord.

Per causes que s’investiguen, el turisme va sortir de la via i va topar contra un arbre. El conductor i únic ocupant del vehicle va resultar mort. Es tracta d’un veí de 45 anys de Santa Cristina d’Aro. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions del Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima ja són 132 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia