Successos

El conductor d’un cotxe mor en un xoc contra un camió a la C-26, a Balaguer

El xòfer del vehicle pesant ha estat atès i donat d’alta ‘in situ’ pel SEM

Amb aquesta nova víctima ja són 140 les persones que han mort aquest any a les carreteres catalanes

Un home ha mort aquest diumenge al matí en un xoc frontal entre un turisme i un camió a Balaguer, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident s’ha produït pocs minuts abans de les sis al quilòmetre 24,2 de la C-26, al terme municipal de la capital de la Noguera. Per causes que ara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un cotxe i un camió. Com a conseqüència de la topada ha mort el conductor del turisme. El xòfer del camió ha estat per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i donat d’alta al lloc dels fets.

La víctima mortal és un home de 30 anys, veí de Balaguer i nacionalitat colombiana. Amb aquesta nova mort, ja són 140 les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes catalanes.

La incidència ha mobilitzat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat –que ha fet tasques d’excarceració– i dues ambulàncies i el Servei de Suport Psicològic del SEM.

El sinistre ha obligat a tallar la C-26 a Balaguer en tots dos sentits i s’ha donat una ruta alternativa. El trànsit a la via s’ha restablert cap a les deu del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia