Successos

Una víctima mortal en un accident a Aiguaviva

L’ocupant d’un turisme va perdre la vida en un accident registrat ahir, a Aiguaviva. Els cossos d’emergències van rebre l’avís a tres quarts de quatre de la matinada. Els fets van tenir lloc al punt quilomètric 3,5 de la carretera GI-533, on un automòbil va sortir de la via i, posteriorment, va bolcar. Com a conseqüència de l’impacte va morir el passatger davanter del vehicle, que tenia 25 anys i era veí de Girona, mentre que el conductor va resultar ferit de caràcter menys greu. Fins a la zona s’hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. El conductor va donar positiu en el posterior control d’alcoholèmia i va quedar arrestat per un delicte d’homicidi per imprudència greu i conducció sota els efectes de l’alcohol.

Són 151 les persones que aquest any han mort en accident de trànsit en carreteres interurbanes de Catalunya. A les comarques gironines, l’últim cas que s’havia hagut de lamentar es va produir el dia 22 a l’AP-7, a Maçanet de la Selva. Es va originar un xoc múltiple amb sis vehicles implicats: un camió, una furgoneta i quatre turismes. Arran de la col·lisió va morir el conductor i únic ocupant d’un dels cotxes. La víctima tenia 21 anys i era veí de Cassà de la Selva. També hi va haver sis ferits: una persona menys greu i cinc de lleus, entre les quals dos menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia