Successos

Mor un home de 92 anys per l’incendi en una casa a Capmany

La seva dona, de 91 anys, està ingressada en estat lleu a Figueres

Una família intoxicada, a Girona

L’incendi a la casa del carrer Canigó de Capmany es va originar ahir pels volts de dos quarts de vuit del matí i va afectar el matrimoni que vivia a l’habitatge. L’home, de 92 anys, va ser ingressat en estat crític a l’hospital Trueta i va morir hores després a urgències a causa de les ferides. La seva dona, de 91 anys, ferida lleu, havia estat traslladada al Bernat Jaume de Figueres. Segons informava l’ACN, en el moment de l’incendi, el matrimoni estava sol a la casa. La filla, que resideix amb ells, havia sortit una hora i mitja abans. L’home es valia per ell, però tenia dificultats per caminar; i la dona, amb problemes de mobilitat, en aquell moment estava al llit.

Les fonts consultades apunten que l’home acostumava a baixar les escales amb la cadira elèctrica fins a la planta de baix per encendre la llar de foc. Una caiguda o un mareig podrien haver provocat que el foc es descontrolés. Joan Fuentes, alcalde de Capmany, va lamentar els fets i va oferir el suport de l’Ajuntament als familiars, i va agrair l’actuació dels cossos d’emergència, malgrat el fatal desenllaç. Al lloc del sinistre hi van intervenir dues ambulàncies del SEM, l’helicòpter que es va endur les víctimes i els Mossos.

A banda, ahir hi va haver quatre membres d’una família intoxicats, després que encenguessin carbó en una cassola dins del domicili, a Girona. Els efectius van rebre l’avís a les 2.33 h. Els fets van tenir lloc en una casa del carrer dels Marlets, on es van traslladar una dotació dels Bombers i tres ambulàncies. Els dos adults i els dos menors van resultar intoxicats per la inhalació de monòxid de carboni (dos estaven en estat menys greu i els altres dos ferits lleus). Van ser evacuats a l’hospital de Palamós, on van ser atesos a la cambra hiperbàrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia