Successos

Treuen un camió d’un esvoranc que l’havia engolit al carrer Fàtima de Torroella

Nombrosos tècnics, dels bombers, municipals i de les empreses de subministraments de llum, gas i aigua, van supervisar ahir al matí l’operació per extreure un camió de gran tonatge que dilluns al vespre va quedar atrapat en un esvoranc, al carrer Fàtima de Torroella. El ferm del carrer va cedir pel pes del vehicle, que estava carregat amb palets de ciment. Amb anterioritat, abans de l’arribada de la grua mòbil que va extreure el camió, els bombers n’havien retirat la càrrega.

Fonts municipals van confirmar ahir que l’esvoranc fa uns nou metres de llarg per dos d’amplada i dos més de fondària. I entre les hipòtesis, hi ha que fuites del col·lector d’aigües pluvials que baixa del Montgrí o en la xarxa de residuals hagin afeblit el terreny.

L’enfonsament del camió va provocar danys a la façana de l’edifici contigu, però no estructurals. I un resident a la finca no va poder passar-hi la nit per l’accés barrat per la cabina. Ara els tècnics revisaran si hi ha altres punts del carrer amb risc d’esfondrament, a banda de l’estat de les canonades, abans de reparar l’esvoranc. La diagnosi s’enllestirà abans de finals de setmana. I la reparació, que només per a l’esvoranc seria relativament simple, es podria allargar més dies si cal abordar una obra de més envergadura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia