Successos

Detenció a Agullana després d’una persecució accidentada

Una persecució accidentada entre la Jonquera i Agullana va acabar dissabte passat amb dos cotxes bolcats, el de la Policía Nacional i el del fugitiu, i la detenció del conductor, que transportava 27 kg de marihuana. Els fets van començar a la Jonquera, quan una patrulla de la policia va voler controlar un cotxe considerat sospitós. El conductor va fer una violent maniobra d’evasió –que segons informa la policia va estar punt d’atropellar un agent– i es va dirigir a gran velocitat cap a la frontera perseguit per la policia. Al Pertús va fer un canvi brusc de sentit per tornar enrere, altre cop cap al sud.

Enmig de la persecució el cotxe policial després d’una brusca frenada va sortir de la carretera, va fer diverses voltes de campana i va acabar capgirat en un marge. Un segon cotxe policial va continuar la persecució en direcció a Agullana. El cotxe fugitiu va ser finalment interceptat quan va entrar al poble, on va bolcar. En el vehicle la policia va trobar dues grans bosses amb 25 paquets de marihuana. Ni el conductor fugitiu, de nacionalitat belga, que va quedar detingut, ni cap dels agents van patir ferides greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia