Successos

Un motorista mor en un accident a la B-10

Dos turismes i una motocicleta s’han vist implicats en el sinistre, que s’ha produït aquest matí a l’altura de Sant Adrià de Besòs

Aquest any ja han mort 158 persones a les carreteres interurbanes catalanes

Un motorista ha mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a la Ronda Litoral de Barcelona (B-10).

El sinistre s’ha produït cap a dos quarts de vuit del matí a l’altura de Sant Adrià de Besòs, en sentit Llobregat. S’hi han vist implicats dos turismes i una motocicleta.

El conductor del vehicle de dues rodes ha mort com a conseqüència de l’accident. La víctima és un home de 56 anys i veí de Montgat.

Les causes del xoc encara s’estan investigant.

La incidència, que ha activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha provocat alteracions al trànsit d’entrada a la capital catalana. A la B-10 s’han hagut de tallar 2 carrils en sentit Llobregat i també hi ha hagut cues a la C-58 i a la C-31.

Amb aquesta nova víctima mortal ja són 158 les persones que han perdut la vida aquest 2019 a la xarxa interurbana de carreteres catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia