Els Mossos imputen onze robatoris a dos veïns de Roses empresonats per un cas de prostitució

Els Mossos d'Esquadra han imputat a un home de 41 anys i una dona de 23, de nacionalitat romanesa i veïns de Roses, l'autoria d'onze delictes de robatori amb força en domicilis i locals comercials de l'Alt i el Baix Empordà. Els agents de la comissaria de Roses van tenir coneixement que, entre els mesos de gener i abril, s'havien produït robatoris amb força, majoritàriament en domicilis, però també en un parell d'establiments comercials, en poblacions empordaneses com ara l'Armentera, Roses, Sant Mori, Garrigoles, Castelló d'Empúries (a Empuriabrava, concretament) i Saus. Els lladres, en la majoria dels casos, accedien als llocs forçant les portes i les finestres. Una vegada a l'interior, els lladres ho remenaven tot i s'enduien objectes de valor com ara televisors, aparells elèctrics, ordinadors i eines, així com licor i diners.

La investigació policial va donar els seus fruits el 27 d'abril quan, arran de la col·laboració amb la Policía Nacional, els agents van saber que dues persones, que constaven com a detingudes per aquest cos per pertànyer a una xarxa de prostitució, podrien ser les autores dels robatoris.

Arran d'aquesta sospita, els agents van fer una entrada i perquisició sota tutela judicial al domicili dels detinguts i, efectivament, van trobar multitud d'objectes sostrets. A hores d'ara, tot i els onze casos resolts, els Mossos continuen la investigació per tal d'aclarir la procedència de molts dels objectes que es van trobar al domicili dels detinguts.

Els dos detinguts, que estan empresonats, estan acusats de formar part d'una xarxa organitzada que es dedicava a la captació, el transport i l'explotació sexual de dones en els prostíbuls Olimpe i My Love, i de robatoris amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.