Successos

Un incendi crema part d’una indústria a Abrera

El foc crema completament una cabina de pintures situada a la planta baixa de la factoria, situat al carrer Progrés

Cap persona ha resultat ferida en el sinistre

Un incendi ha afectat aquesta nit part d’una nau industrial de dues plantes del carrer Progrés d’Abrera, segons han informat aquest dimecres els Bombers de la Generalitat.

El sinistre s’ha declarat cap a les onze de la nit de dimarts a la planta baixa d’una indústria de peces d’automoció, una zona diàfana d’uns 3.000 m2, dividida en dues parts. El foc ha afectat la zona de producció i ha cremat totalment una cabina de pintures. La compartimentació de les instal·lacions ha evitat que l’incendi propagués a la zona d’oficines i emmagatzematge.

Els Bombers hi han intervingut amb 16 dotacions. Quan hi han arribat, el foc estava completament desenvolupat i fins i tot ha saltat algun focus secundari. Els efectius han fet una tasca defensiva per evitar que les flames es propaguessin a les naus adjacents. Quan passaven cinc minuts de les tres de la matinada d’avui han donat l’incendi per controlat.

Cap persona ha resultat ferida en el succés. Uns 50 treballadors de la planta ja havien estat desallotjats quan hi han arribat els Bombers.

Aquest matí, dues dotacions dels Bombers continuaven al lloc per fer tasques de revisió de la zona afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia