Successos

Detingut a França per un crim a Empuriabrava

Es tracta d’un dels fugitius pel crim del jove trobat mort en un contenidor el 2016

Les autoritats franceses van arrestar aquest cap de setmana passat un dels fugitius pel crim del jove trobat mort en un contenidor a Empuriabrava el 26 d’abril del 2013. La detenció es va produir arran de l’ordre europea de detenció i entrega dictada pel jutjat d’instrucció número 6 de Figueres, que va portar la investigació. El detingut passarà a disposició judicial un cop les autoritats franceses l’extradeixin.

Segons fonts pròximes a la investigació consultades per ACN, el jutjat va dictar dues ordres de detenció i entrega i ara les autoritats franceses han arrestat un dels sospitosos, Jamal T. En concret, segons les mateixes fonts, es tracta de l’home que va llogar l’immoble de Castelló d’Empúries que la investigació situa com l’escena del crim. El sospitós passarà a disposició judicial quan l’extradeixin.

Encara queda per detenir un altre fugitiu, Malek G. La seva empremta va aparèixer en una bossa d’escombraries on hi havia el cadàver. El cas es remunta a l’abril del 2013, quan una veïna que anava a llençar les escombraries va trobar el cos d’un jove dins un contenidor situat al carrer Medes d’Empuriabrava. El noi, de 23 anys i origen marroquí, va aparèixer degollat, havia rebut fins a 17 ganivetades i el cos tenia signes d’haver estat torturat. El cas va requerir una àmplia investigació policial i les detencions es van produir un any més tard dels fets. El març del 2014, els Mossos, en col·laboració amb la Policia Nacional francesa, van detenir 14 delinqüents vinculats a una organització criminal dedicada al tràfic de droga a escala internacional que estava darrere de la mort del jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia