Successos

Detenen un sospitós pel cas del mort de l’Escala

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home per la presumpta implicació en la mort d’un home d’uns cinquanta anys en el transcurs d’una baralla en un bar de l’Escala que va tenir lloc dijous al vespre. Segons fonts properes a la investigació, l’arrestat és de nacionalitat espanyola i té 43 anys, va informar ACN. Segons ha pogut saber aquest diari, la detenció es va produir després que els agents van visionar les càmeres de seguretat de l’establiment. Els primers testimonis havien indicat que la víctima, Enric Varela, havia caigut tota sola.

La hipòtesi amb què treballen els investigadors és que es va produir una discussió entre la víctima i l’arrestat, durant la qual aquest va donar una empenta a Varela, que es va colpejar al cap.

El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís dijous cap a dos quarts de vuit del vespre. Segons l’alerta, un home estava inconscient estès a terra al bar, a l’avinguda de Girona de la localitat alt-empordanesa. La víctima va rebre atenció mèdica allà mateix i seguidament el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona. La mort es va registrar divendres a la matinada.

La detenció del sospitós va tenir lloc a l’Escala mateix. Els Mossos van traslladar l’home a dependències policials, abans de posar-lo a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia