Successos

Evacuen a la tripulació del “Blue Star” a causa del temporal a la costa gallega

El vaixell va embarrancar divendres de la setmana passada a causa del mal temps

La delegació del govern espanyol a Galícia ha informat aquest dimarts de l’evacuació de la tripulació del “Blue Star”, el mercant que va encallar a Ares (A Corunya) divendres passat, a causa del temporal en la zona costanera.

Fonts oficials han indicat en un comunicat que els treballs per a l’extracció del combustible del vaixell han quedat suspesos a causa del “mal temps”. També han assenyalat que l’evacuació dels tripulants es portarà a terme “per decisió de la naviliera”.

El govern espanyol ha informat que els treballs per a l’extracció del combustible del vaixell “es reprendran tan aviat com la meteorologia ho permeti”.

L’Ajuntament d’Ares, municipi corunyès on va encallar el “Blue Star” ha acordat aquest dimarts restringir totalment el trànsit de vehicles particulars i vianants en els voltants del lloc d’As Mirandes, on l’embarcació va embarrancar. Amb aquesta mesura, el consistori pretén facilitar l’activitat de retirada del fuel i l’accés de la maquinària necessària per poder-ho fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia