Successos

Detinguda per haver anat en sentit contrari per l’AP-7 amb el fill

La conductora, amb símptomes d’anar beguda, va ser detinguda a Bàscara

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres una dona, de 35 anys i de nacionalitat francesa, que va circular gairebé 30 quilòmetres en direcció contrària per l’AP-7 amb el seu fill menor d’edat al cotxe. Els fets van passar cap a dos quarts de deu del vespre, quan diversos usuaris van alertar que un cotxe anava en sentit contrari a l’altura d’Aiguaviva. Poc després, una patrulla va localitzar el vehicle i va fer reiterades indicacions a la conductora perquè s’aturés, però no en va fer cas; després de tallar la circulació de l’autopista en sentit sud van aconseguir aturar-la a Bàscara

Els agents van veure que la dona presentava símptomes evidents d’anar beguda i ells va refusar de fer les proves d’alcohol i de drogues. Els Mossos la van detenir per dos delictes contra la seguretat viària: per conducció temerària i per haver rebutjat de fer les proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia