Successos

Els sindicats denuncien la mancances en els plans d’emergències a la petroquímica

CCOO assegura que el Plaseqcat “no ha funcionat” perquè no han saltat les alarmes de confinament

UGT lamenta la “nul·la sensibilitat d’empresaris i administracions per evitar accidents”

Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat aquest dimarts que les alarmes de la petroquímica no han funcionat després de l’explosió a l’empresa química IQOXE, al polígon sud de Tarragona, a la Canonja.

El sindicat ha assegurat en un missatge a les xarxes socials que el pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (Plaseqcat), que s’ha activat avui en fase d’emergència, “no ha funcionat” perquè no han saltat “les alarmes de confinament” .

CCOO ha recordat que “ja havia denunciat” a la Generalitat i a la patronal que havien detectat problemes en el seu funcionament.

El secretari general del sindicat, Javier Pacheco, ha manifestat la seva indignació “per tornar a comprovar que el pla d’emergència no ha funcionat malgrat les denúncies” que van fer a l’estiu .

Comissions té quatre delegats a l’empresa afectada per l’explosió.

En la mateixa línia, l’altre sindicat amb representants a IQOXE, UGT, ha lamentat la “nul·la sensibilitat d’empresaris i administracions per evitar accidents” .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia