Successos

Un avió de passatgers es trenca en tres a Istanbul

L’aparell ha derrapat durant l’aterratge i ha sortit de la pista

L’accident ha provocat almenys una cinquantena de ferits però no consten víctimes mortals

Un avió de passatgers ha sortit de la pista durant un accidentat aterratge a l’aeroport Sabiha Gökçen d’Istanbul, a Turquia. L’aparell s’ha trencat en tres trossos però no hi ha hagut víctimes mortals.

En declaracions a la cadena turca NTV, el ministre de Comunicació turc, Mehmet Cahit Turan, ha explicat que l’espectacular incident s’ha produït després d’un aterratge difícil. El ministre ha confirmat que hi ha diversos ferits però, d’acord amb les dades disponibles fins ara, cap persona ha mort. Els equips de rescat treballen per treure de l’avió diversos passatgers que no poden fer-ho pel seu propi peu, ha afegit Mehmet Cahit Turan.

L’oficina del governador de la ciutat ha detallat que 52 persones han estat evacuades a diversos hospitals de la zona.

El vol comercial, de la companyia Pegasus, ha sortit d’Esmirna amb destinació a Istanbul amb 177 passatgers a bord. En l’aterratge ha derrapat, s’ha precipitat per un terraplè de 30 metres i s’ha trencat en tres fragments.

En uns vídeos difosos per la cadena turca s’observa un incendi menor, que ha estat apagat pels bombers, i es veu com diversos passatgers abandonen l’avió per les obertures al fuselatge. La cabina del pilot ha quedat completament separada de la resta de l’aeronau.

Els equips de salvament, que han arribat ràpidament per ajudar els passatgers, han tingut dificultats per accedir a la cabina i rescatar els dos pilots, que segons la cadena NTV es troben en estat greu.

Els experts analitzen les possibles causes

L’aeroport de Sabiha Gökçen, el menor dels dos que donen servei a Istanbul i que es troba a la part asiàtic de la ciutat, ha quedat tancat al trànsit aeri i els vols s’han derivat a l’aeroport situat a la part europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia