Successos

L’agent Peral hauria drogat l’exparella abans del crim

Una companya de cel·la de la guàrdia urbana manté que l’acusada va donar un medicament fort a la víctima

Dubtes sobre els testimonis amics d’ella

El mateix dia del crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral va donar una medicació a la víctima, Pedro Rodríguez, “perquè es calmés, perquè estaven discutint molt fort”. Així ho va confessar l’acusada a una companya de la presó Wad-ras que va declarar ahir al judici contra els dos urbans. “Era una medicació forta per a la ciàtica”, va assegurar la testimoni que es va fer amiga de Peral al centre penitenciari.

L’acusada li hauria demanat fer servir internet a la presó per “esbrinar si en un cadàver calcinat es podien determinar les causes de la mort”. L’amistat entre Rosa Peral i la companya de presó va començar pels seus estudis a distància. A Wad-ras van passar molt temps juntes. En alguna ocasió van parlar sobre el crim, però de fets inconnexos aparentment: “Em va dir que tenia por de l’Albert –l’altre amant–... En una altra ocasió em va dir que el cadàver de Pedro no tenia cap bala, que potser havien trobat al cotxe peses per fer esport. Un altre dia, que a Pedro algú l’havia volgut tallar de dalt a baix.” Tot i recordar-ho vagament, la testimoni va acabar dient que “en cap moment va dir que hagués matat a Pedro”, més aviat deia que “era l’Albert qui l’havia matat”. La companya de cel·la va declarar que Rosa i Pedro s’havien discutit perquè aquest la volia deixar i que no sabia que el cadàver estava al cotxe quan el va moure. “Volia un sicari per fer mal al Rubén. En moltes ocasions em va dir que voldria matar Rubén –l’exmarit de Rosa, amb qui litigava per la custòdia de dues nenes que tenien en comú–.” Malgrat això, en una altra ocasió li hauria dit que encara l’estimava. Els dubtes amorosos de Peral van centrar altres preguntes de la testimoni, que va assegurar que en alguna ocasió li hauria confessat que dubtava entre els dos amants: la víctima, Pedro, i el també amic Albert. El president de la sala va advertir el jurat que aquest testimoni plantejava molts dubtes, perquè en anteriors declaracions havia incorregut en força contradiccions.

No va ser l’únic. Un veí amic de Peral, que també va declarar ahir, va admetre haver tingut alguna aventura sexual amb ella, fet pel qual el fiscal va demanar que les seves respostes no siguin tingudes en compte, tot i no oferir cap detall decisiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia