Successos

Mor un motorista en un accident a Massanes

Un motorista va morir, ahir diumenge al matí, en un xoc amb un turisme a la carretera Gi-555 al pas per Massanes. La víctima és un home de 43 anys i veí de Mollet del Vallès. Segons va informar l’ACN, els Mossos d’Esquadra van detenir per imprudència greu i homicidi imprudent el conductor d’un dels cotxes implicats, un home de 35 anys i veí de Girona, que va donar negatiu en les proves d’alcohol i drogues. Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís del sinistre es va rebre a les 10.18 h al quilòmetre 12,1, a la zona de l’hostal del Roure i en sentit Hostalric. Un vehicle va fer un avançament prohibit en línia contínua, mentre que en direcció contrària circulava la motocicleta, que es va veure obligada a esquivar el turisme per evitar la col·lisió frontal i va sortir de la via. El motorista va caure en un terraplè i va morir a causa de l’accident.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM. El trànsit va quedar afectat, donant pas alternatiu amb retencions en tots dos sentits fins que es va reobrir la carretera poc abans de les 13 h. Amb aquesta víctima, són 12 les persones que han mort en accident aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia