Successos

Detenen un docent de la Bisbal per uns suposats abusos

Tres alumnes d’ESO de l’institut Bisbal el van denunciar a la direcció del centre

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un professor de l’institut Bisbal per uns suposats abusos sexuals a tres alumnes de primer d’ESO. Els Mossos van obrir una investigació un cop el mateix centre va alertar el departament d’Educació– que continua investigant aquests fets– sobre uns possibles tocaments. L’home, actualment de baixa, va ser posat en llibertat mentre espera que el jutge el citi a declarar.

Tal com va informar El Punt Avui el 31 de gener passat, la direcció de l’institut Bisbal va endegar un protocol d’investigació per valorar uns presumptes fets inapropiats i denunciables per part d’un membre de la comunitat docent a unes alumnes. El centre va assegurar en una circular, en què no es detallava de quins fets es tractaria, que la matèria que s’ha vist afectada es reprendria amb un nou responsable.

Els suposats fets es van trametre immediatament mitjançant un informe a Inspecció d’Educació. La direcció va entrevistar tots els alumnes que podien aportar dades sobre aquests presumptes fets. A més, el mateix centre va informar immediatament als familiars de les alumnes des del mateix moment que Inspecció d’Educació ho va requerir. Ara mateix, en el marc de les conductes establertes per la mateixa legislació, els responsables analitzen els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia