Successos

Llibertat provisional per al porter d’un bar de Figueres acusat d’homicidi imprudent

La víctima va morir d’una fractura cranial en rebre un cop de puny del detingut i picar contra la vorera

La causa està oberta per homicidi imprudent

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Figueres ha deixat en llibertat provisional el porter del bar El Toc detingut diumenge per la mort d’un home per un cop de puny.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós a les set de la tarda del dia dels fets, quan el sospitós es va presentar a comissaria acompanyat pel seu advocat, Sergio Noguero. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimecres al matí i ha estat deixat en llibertat provisional amb la mesura cautelar de presentar-se al jutjat sempre que sigui requerit.

La causa està oberta per homicidi imprudent.

Els fets van passar cap a dos quarts de quatre de la matinada de diumenge, en el moment del tancament de l’establiment. Segons fonts de la investigació, la víctima va intentar sortir al carrer amb un got de vidre. El porter ho va intentar impedir i es va produir un enfrontament entre els dos homes. Durant la disputa, la víctima va colpejar el controlador d’accés a la cara amb el got i, aleshores, el porter li va clavar un sol cop de puny que el va fer caure a terra.

La víctima es va colpejar el cap contra la vorera i va quedar inconscient. Va morir cinc hores després a l’hospital Trueta.

Els forenses de l’Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona van practicar l’autòpsia a la víctima, que va determinar que havia mort com a conseqüència de l’hemorràgia causada per la fractura cranial soferta com a conseqüència d’un cop al cap fortament contra el terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia