Successos

Detingut per robatori i agressió a un Mosso

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys, veí de l’Escala, per un robatori amb força i per atemptat contra un agent de l’autoritat. Segons va informar ahir l’ACN, els fets van tenir lloc diumenge, cap a un quart de sis de la tarda. Una veïna va alertar el cos policial que havia vist una persona entrar en un domicili del carrer de Sant Briu de l’Escala. Aquest home va fugir saltant pels teulats. Un cop la policia va arribar a la casa que la dona havia indicat, va comprovar que una de les portes del domicili estava forçada.

La detenció de l’home, que ja tenia acumulats diversos antecedents, va ser possible gràcies a les descripcions que van fer-ne els diferents veïns de la zona, que van facilitar que, més tard, una patrulla trobés el sospitós. En el moment de la detenció, però, el lladre va oposar resistència i va acabar lesionant l’espatlla d’un dels agents dels Mossos d’Esquadra. Ja en el cotxe de patrulla, el detingut va intentar escapar. Per fer-ho, va provar de trencar la mampara que separa la zona del conductor i el copilot amb la de la part posterior. Per altra banda, l’agent lesionat va ser traslladat a l’hospital de Figueres. Allà va haver de ser immobilitzat i li van donar sedants per calmar el dolor.

Es preveu que aviat el detingut passarà a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia