Successos

Arrestat a Blanes per un assassinat a Besiers

La Guàrdia Civil va detectar el sospitós en un restaurant i el va poder arrestar després d’una persecució

Va matar un home a trets per un aparcament

La Guàrdia Civil va arrestar el passat 11 de febrer a Blanes un home de nacionalitat turca de 26 anys que estava buscat per la policia francesa per un assassinat perpetrat el dia 1 d’agost de l’any passat a Besiers, quan dos homes, el sospitós i la víctima, es van barallar per una plaça d’aparcament al mig del carrer i finalment el turc va disparar amb un rifle del 22 al contrincant, un home de 43 anys que va morir d’un tret al pit. La víctima i l’homicida, tots dos coneguts ja de la policia, van arribar al lloc després que dues dones s’esbatussessin per l’aparcament i ell van continuar la disputa, tots dos anaven armats i tots dos van disparar. L’home més gran va caure mort al lloc i l’altre va resultar ferit però va aconseguir fugir.

Al gener les autoritats franceses van comunicar que el fugitiu podia estar amagat a les comarques gironines i la Guàrdia Civil el va detectar a Blanes, tot i que havia canviat el seu aspecte deixant-se barba i portant ulleres. El dia 11 agents de paisà el van envoltar quan era a la terrassa d’un bar de Blanes. Ell els va detectar i va fugir corrent cap a una zona de canyers i bardisses. La Guàrdia Civil va demanar ajut a la policia local de Blanes i finalment el van poder arrestar. Després de tots els tràmits d’extradició i de passar per l’Audiencia Nacional el dia 25 va ser posat a disposició del tribunal instructor de Besiers, que el va fer empresonar.

D’altra banda, els Mossos van detenir ahir al matí a Barcelona dos homes de nacionalitat hondurenya, de 41 i 28 anys, per la seva implicació en la mort d’un home en el decurs d’una baralla al carrer a Nou Barris. Els fets van passar el 15 de febrer i la víctima va ser atesa pel SEM i traslladada a l’hospital, però va morir poca estona després.

Detinguts per un crim a Barcelona

Els Mossos van detenir ahir al matí a Barcelona dos homes de nacionalitat hondurenya, de 41 i 28 anys, per la seva implicació en la mort d’un home en el decurs d’una baralla al carrer. Els fets es remunten al dia 15 de febrer al vespre, quan hi va haver una batussa a Nou Barris i un home va resultar greument ferit. El SEM el va atendre al lloc dels fets i el va traslladar fins a un centre hospitalari, on va morir al cap de poca estona. Els agressors van fugir del lloc, però la investigació de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va permetre identificar el sospitosos, que ahir van arrestats. La investigació continua oberta.

La mateixa nit del 15 al 16 de febrer, un client d’un bar de Figueres va morir després de rebre un cop de puny del vigilant del local, a qui ell havia llençat un got. El vigilant està investigat per homicidi imprudent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia