Successos

Fi de la “lleialtat cega”: Albert culpa Rosa del crim

Assegura que Peral li va trucar per dir-li que havia matat Pedro i que quan ell va arribar a la casa li va ensenyar el cadàver dins el maleter

Peral va dir ahir que Albert havia causat la mort del manter

Durant tres dies Rosa Peral s’ha esplaiat per mostrar-se innocent a costa d’exposar la maldat de l’altre acusat, Albert López, el seu examant, a qui ahir també va acusar d’haver-li infligit violència de gènere i d’haver causat la mort del venedor ambulant que prèviament havia atacat Peral. Albert i Rosa, tots dos guàrdies urbans, estan acusats de l’assassinat de Pedro Rodríguez, xicot d’ella i també urbà.

Quan va començar a declarar Albert, les tornes es van canviar. Va assegurar que per culpa de Rosa havia perdut la feina, la vida i tot. Que fins ara l’havia encobert per “fidelitat cega” cap a ella. Fi de la fidelitat. Albert va relatar que la nit de l’1 al 2 de maig del 2017 Rosa li va trucar i li va dir, amb veu entretallada, que creia que l’havia matat, que en Pedro l’havia agafat pel coll i que a ella se li’n va anar la mà, i li va donar a entendre que li havia clavat un tret. I va afegir que la seva filla gran havia vist part de l’escena. Albert assegura que quan va anar a la casa va saltar la tanca i es va trobar Rosa amb els cabells embullats i netejant, i després li va obrir el maleter del cotxe de Pedro i ell va poder veure el cadàver a dins, en posició fetal, molt ensangonat i amb unes motxilles i una tovallola negra a sobre. Albert, que afirma que va anar a la casa molta estona després que Rosa li truqués, va afegir que aquesta li va explicar que havia trucat al seu pare (la trucada està registrada) però que no li va demanar si el seu pare havia anat a la casa. Tot i que quan el fiscal li va preguntar com s’ho havia fet Rosa per ficar el cos a dins del maleter, va aventurar que potser l’havia ajudat el seu pare o havia fet servir el sofà que estava tacat de sang. Un sofà que Rosa manté que ja l’havia llençat Pedro feia dies perquè les rates hi havien niat.

Canvi de jurat per una vocal amb febre

El president del tribunal, Enrique Rovira del Canto, va canviar per un dels suplents, pel sistema in voce una vocal membre del jurat que ahir al matí tenia febre i va ser enviada a la clínica Teknon per comprovar que no estigués encomanada de coronavirus. Rovira ha decidit accelerar el judici i continuar avui, per no haver-lo de suspendre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia