Successos

Tots per la Bisbal defensa l’actuació dels dos agents

La formació política Tots per la Bisbal ha sortit en defensa dels dos policies locals que dissabte van ser suspesos de la feina per la polèmica intervenció contra uns joves que incomplien el confinament (en un vídeo es veu un dels agents apuntant amb una arma els familiars d’un dels nois). L’únic regidor d’aquest grup al ple, Xavier Dilmé, recorda que “la resistència a l’autoritat és delicte” i qualifica “d’error històric” la suspensió dels dos policies feta pel govern d’ERC-CUP-ECP. Demana que primer s’investigui si l’actuació va ser correcta o no i que, llavors, es prenguin les mesures que pertoquin, però no abans.

El Sindicat Autònom de Policia SAP-Fepol considera que s’ha fet “un escarni públic” amb els dos agents, afirma que van ser agredits pels joves i no descarta querellar-se contra el consistori. Per la seva banda, la CUP condemna “sense pal·liatius” els fets i subratlla que la policia local no ha de ser “una font generadora de conflictes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia