Successos

Presó provisional sense fiança pel presumpte assassí en sèrie de persones sense sostre de Barcelona

Cossos policials estrangers demanen informació als Mossos perquè sospiten que hauria actuat en altres llocs

Un jutge de Rubí ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança pel detingut relacionat almenys tres de les quatre morts violentes de persones sense sostre que s’han produït durant el confinament. El jutge ha pres la decisió després d’escoltar la declaració de l’acusat, de 35 anys i nacionalitat brasilera, que s’ha fet per videoconferència com s’està fent aquestes últimes setmanes amb motiu de la Covid-19. El sotscap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos, Ramon Chacón, ha explicat que cossos policials espanyols i estrangers han demanat informació als Mossos d’Esquadra perquè sospiten que podria haver actuat en altres llocs. De moment se sap que havia estat detingut a Saragossa per un delicte patrimonial.

Durant el confinament han mort cinc persones sense sostre a Barcelona, de les quals tres van ser assassinades amb violència a l’Eixample presumptament per la persona detinguda que aquest dijous ha entrat a la presó. Chacón ha informat encara s’està investigant si també seria l’autor d’una quarta persona assassinada.

La primera persona sense sostre que s’ha trobat morta va ser el dijous 19 de març a les portes d’un supermercat al carrer Sardenya. El 16 d’abril va morir una segona persona sense sostre de manera violenta al Fort Pienc. La tercera va ser el 18 d’abril al carrer de Casp. El diumenge 26 d’abril al Tibidabo hi va haver una quarta mort amb un cos cremat que els Mossos atribueixen a un accident, segons ha indicat Chacón. La darrera mort va ser el dilluns passat a la nit entre els carrers Rosselló i Sardenya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia