Successos

Troben sana i estàlvia la dona que buscaven a les Planes

La dona de les Planes de 70 anys i amb Alzheimer que buscaven des de dimecres passat va ser localitzada sana i estàlvia ahir a mitja tarda. Tot i que estava bé, la van traslladar de seguida a l’hospital d’Olot per fer-li un reconeixement.

La dona, anomenada Loren, la van trobar al terme de la Vall d’en Bas, situat força lluny del lloc on l’havien vist per últim cop, la zona del Fornés de les Planes. La Loren hi hauria arribat probablement caminant a bon ritme per senders i per la via verda de l’antic carrilet.

De la Loren no se’n sabia res des de les dues del migdia de dimecres. Pels volts de les cinc de la tarda van començar a buscar-la, a partir de la hipòtesi que s’hauria allunyat i no sabria tornar perquè es desorienta amb facilitat.

En les tasques de recerca van participar els bombers, els Mossos, personal de Protecció Civil i voluntaris. També hi va prendre part un helicòpter dels GRAE, amb base a Olot, i un equip caní dels bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia