Successos

Els guants sense dits delaten l’assassí

Una arma homicida, una barra, la va agafar a la via del tren

El jutjat l’envia a la presó per tres crims

El jutjat número 5 de Rubí va enviar ahir a la presó Thiago L. Fernandes, de 35 anys, per tres assassinats d’indigents perpetrats els dies 16, 18 i 27 d’abril a Barcelona, mentre els Mossos investiguen si pot tenir relació amb l’homicidi del dia 28 de març i amb la mort d’un home trobat calcinat en una barraca a Nou Barris.

El jutjat ha vist prou indicis per atribuir-li les tres morts. Entre aquests indicis hi ha els guants, sense dits, que a les imatges de les càmeres de seguretat es veia que duia l’atacant dels indigents, que coincideixen amb els guants que els Mossos van trobar durant l’escorcoll a la caravana on vivia Thiago a les Planes, a Sant Cugat. I també els guants que l’home duia en un vídeo, gravat per uns veïns i incorporat a la causa, mentre ballava al carrer a l’hora que el veïnat homenatjava els sanitaris. També van trobar una gorra vermella amb visera blava que duia l’homicida en tots tres crims enregistrats per les càmeres. I la jaqueta de colors, taronja, negra i blanc que vestia l’homicida en els dos primers crims. I sang en algunes peces que s’analitzarà per veure si correspon a alguna de les víctimes. L’arma utilitzada en el darrer homicidi, una barra de ferro, la va agafar de les vies del tren al baixador de Vallvidrera i se la va amagar a la roba. El trajecte d’anada cap a Barcelona el dia del darrer crim el va fer amb ferrocarril des de les Planes fins a Gràcia. En el vagó va coincidir amb un mosso fora de servei que es va fixar en el passatger perquè tenia una actitud estranya. Quan va baixar a Gràcia, el mosso el va seguir dissimuladament i va veure que duia una barra de ferro dins de la màniga i un tornavís a la mà. Una estona més tard un indigent que dormia al carrer Sardenya moria colpejat. Els mossos van trobar una barra de ferro a l’escenari del crim. Es podran buscar empremtes i veure si és la barra recollida a les vies. Perquè els guants de Thiago no tenien dits.

Desaparició criminal a Corbera

Els Mossos han detingut a Corbera de Llobregat un home de 45 anys acusat de l’assassinat de la seva parella sentimental, una dona que havia desaparegut. Dimecres a la tarda, el cadàver de la desapareguda va ser localitzat en una riera de Corbera. En tenir constància de la desaparició de la dona, ara fa aproximadament una setmana, els Mossos van encarregar el cas a la unitat central de persones desaparegudes, perquè se sospitava que es tractava d’una desaparició d’àmbit criminal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia