Successos

Expedienten un membre de la brigada de Cassà implicat en un atracament

Està acusat, junt amb dos veïns més del municipi, d'haver assaltat l'estanc de Riudarenes

Els tres veïns de Cassà van ser detinguts unes dues hores després de l'assalt a l'estanc de Riudarenes. Van ser enxampats en un bar de la zona, després que un testimoni aportés les dades del vehicle en què anaven. Acusats d'un delicte de robatori amb violència, el jutge va ordenar el seu ingrés a la presó, si bé Aguilar i Romero –aquest últim, fill del regidor Xavier Romero, a l'equip de govern del consistori–, tots dos sense antecedents delictius, van ser posats en llibertat sense fiança, divendres passat. El jutge va acordar deixar-los en llibertat tenint en compte la situació d'arrelament que tenen al municipi, pel treball i la família. L'altre acusat, però, David López, amb antecedents delictius, continua ingressat al centre penitenciari.

L'alcalde, Carles Casanova, va dir que, un cop s'hagi instruït l'expedient obert a l'operari de la brigada municipal, prendran la decisió de rescindir-li o no el contracte, en funció del que vagi sortint en relació amb els fets.

Cap problema a la feina

Aguilar és peó de paleta a la brigada municipal, on també fa altres feines, i on continua treballant. L'operari fa la seva feina a la brigada i sembla que no hi ha queixes en aquest sentit.

Els fets a l'estanc de Riudarenes van tenir lloc el 18 de maig passat, quan dos dels atracadors, armats, van entrar a l'establiment i van amenaçar la persona que en aquell moment era a la botiga, mentre que un altre es va quedar a l'exterior vigilant. Els lladres es van endur la caixa enregistradora de l'establiment, que contenia al voltant d'uns 300 euros.

Dues hores després de l'assalt a l'estanc, els atracadors van ser localitzats i detinguts per agents dels Mossos d'Esquadra, mentre consumien begudes en un bar de la zona. Els agents policials van escorcollar posteriorment el vehicle en què anaven els tres detinguts, si bé no hi van trobar cap arma, segons van indicar llavors fonts policials.

Els assalts al llibreter discapacitat

La policia va sospitar que els detinguts per l'atracament a l'estanc de Riudarenes eren els autors de l'assalt a Carles Manjón, el llibreter discapacitat de Cassà, que ha estat víctima de dos atracaments. Manjón, però, no els va reconèixer en les fotografies que li va mostrar la policia. El primer assalt a Manjón va ser el febrer del 2009, i l'últim, el 3 de maig passat.

En el primer assalt van ser dos homes armats amb una pistola els qui van obligar Manjón a donar-los els diners de la caixa enregistradora. El 3 de maig passat, un home armat amb una pistola, a través de gestos, va obligar el noi, que es desplaça amb cadira de rodes, a donar-li els diners de la caixa, uns 400 euros. L'assaltant duia la cara tapada, i va agredir el noi, donant-li una empenta i dues coces a l'estómac, segons va denunciar el llibreter. La policia va considerar llavors que els dos assalts eren molt similars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia