Successos

EL TSJC torna a donar la raó a l'Ajuntament de Malgrat en l'acomiadament del director de l'escola taller

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès una sentència en la qual no admet el recurs interposat per l'exdirector de l'escola taller de Santa Rita, Ramon Solé, en contra del seu acomiadament. Solé recorria contra una sentència prèvia del 9 de juny de l'any passat, en la qual el mateix TSJC entenia que l'acomiadament havia estat procedent. En aquest sentit, el tribunal dóna per vàlida la no-renovació del contracte de Solé i tanca el litigi encetat l'estiu del 2008 entre les dues parts.

Els fets es remunten al juny d'aquell any, quan Ramon Solé, director de l'escola taller Santa Rita, va ser acomiadat pel consistori abans que s'enllestís el projecte pel qual havia estat contractat. El consistori va assegurar que la decisió es fonamentava en el fet que s'havia perdut la confiança en l'empleat i que no se li renovava el contracte per continuar amb la segona part del projecte d'escola taller. Des de llavors, Solé va començar una lluita particular contra el que considerava un abús de poder per part del govern del PSC i el PP i en especial de l'alcaldessa, Conxita Campoy (PSC). Solé va portar el cas als jutjats i el novembre del 2008 el jutjat número 2 d'Arenys de Mar li donava la raó i obliga el consistori a readmetre'l i a abonar-li els salaris que va deixar de percebre. L'Ajuntament va recórrer contra la sentència al TSJC i va obtenir una sentència favorable el juny de l'any passat, sentència que ara es referma.

Tot i això, aquest no és l'únic conflicte que enfronta davant dels tribunals l'alcaldessa i Ramon Solé. Aquest últim va denunciar també Conxita Campoy pel fet d'haver-li impedit l'accés a la sala de plens dues vegades amb l'argument que el seu comportament havia estat impropi i que havia abocat un sac ple de garrofes a la tarima dels regidors i que els havia dit que allò era menjar per a burros. Solé sempre va negar aquestes paraules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia