Successos

Mor un conductor en un accident de trànsit a la C-32, a Vilanova i la Geltrú

La víctima és un jove de 23 anys i veí del Castellet i la Gornal

Aquest 2020 ja han perdut la vida 56 persones a les carreteres catalanes

Un jove ha mort aquest dissabte a la matinada en un accident de trànsit a Vilanova i la Geltrú, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha passat cap a les 4 de la matinada al punt quilomètric 17,5 de la C-32, en sentit Barcelona. Per causes que encara es desconeixen, un turisme ha sortit de la via, ha xocat amb un altre vehicle i ha bolcat. El conductor i únic ocupant del cotxe ha mort com a conseqüència de l’accident.

La víctima és un jove de 23 anys i veí de Castellet i la Gornal. Amb aquesta mort, ja són 56 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest 2020 a les carreteres interurbanes.

Set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets.

La incidència ha obligat a tallar completament l’autopista en sentit nord fins a tres quarts de set i a partir d’aleshores només ha quedat un tarril tallat. Mentrestant s’ha fet desviaments per la sortida 13. El trànsit ha quedat normalitzat set minuts abans de les vuit del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia