Successos

Un home mor ofegat a Premià de Mar

Un home de 69 anys ha mort ofegat aquest diumenge a Premià de Mar (Maresme).

Els fets han passat cap a les tres de la tarda a la platja de Bellamar, on onejava la bandera verda. Testimonis del succés han avisat el telèfon d’emergències 112 que un home s’ha desmaiat quan es banyava. Segons les primeres informacions, la víctima s’hauria trobat malament quan ha entrat a l’aigua.

Tres banyistes l’han tret inconscient i el servei de socorrisme li ha practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que ha arribat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals sanitaris han continuat amb les tasques de reanimació però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

El SEM ha desplaçat un helicòpter i una ambulància bàsica al lloc del succés. Els Mossos d’Esquadra hi han intervingut amb tres patrulles i s’han fet càrrec de les diligències per identificar el difunt.

Amb aquesta víctima ja són 7 les persones que han mort ofegades des de l’arrencada de la temporada d’estiu a les platges catalanes, segons informa Protecció Civil.

L’agència d’emergències de la Generalitat recorda que cal extremar les precaucions a la platja i triar, en la mesura que sigui possible, aquelles que tinguin servei de vigilància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia