Successos

Dos veïns de Sant Feliu de Pallerols i les Planes moren en un xoc frontal

Un vehicle se surt de la via a l'Ametlla de Mar i moren dues persones de nacionalitat marroquina

José Cobo Rodríguez, un noi de 29 anys i veí de Sant Feliu de Pallerols, i Manel Sala Sureda, de 69 anys i veí de les Planes d'Hostoles, van morir ahir pels volts de les quatre de tarda després de col·lidir els seus turismes al municipi de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. L'accident va succeir al quilòmetre 63 de la carretera C-63 i les víctimes són els conductors dels dos vehicles. Les primeres investigacions han determinat que un dels cotxes va envair el carril contrari per efectuar un avançament o bé perquè es va despistar i van acabar xocant frontalment. José Cobo Rodríguez feia poc més d'un any que s'havia traslladat a viure a Sant Feliu de Pallerols. Manel Sala Sureda havia tornat de viure una temporada a Barcelona però tornava al seu poble de naixement, les Planes d'Hostoles, on estava jubilat i formava part de la colla de caçadors. En les tasques de l'accident han participat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis dels bombers de la Generalitat, a més dels Serveis d'Emergències Mèdiques.

Accident a l'Ametlla

Dues persones van morir ahir en un accident de trànsit a l'AP-7, a l'altura de l'Ametlla de Mar. Els fets van passar poc abans de les set del matí. En l'accident, només s'hi va veure implicat un turisme, que va sortir-se de la via per causes desconegudes. En l'automòbil, de placa de matrícula francesa, hi viatjaven tres persones, totes de nacionalitat marroquina. Com a conseqüència del sinistre, dos dels ocupants, de 63 i 69 anys, van perdre la vida a l'acte. D'altra banda, el conductor va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat amb ambulància a l'hospital de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia