Successos

ripoll

Mor ofegat al Ter el regidor de Vallfogona Josep Labró, mentre participava a la tradicional Baixada amb barca

El popular venedor de la ONCE de la plaça de Sant Eudald de Ripoll, Josep Labró, de 54 anys, ha mort aquest matí ofegat al riu Ter, quan participava com sol fer cada any a la tradicional Baixada en Barca de l'Anem al Riu. Labró havia sortit des la Font Nova amb un altre companya, de 65 anys, i s'havien d'aturar al pont Macià Bonaplata, però, el corrent no els ha deixat acostar a la vora i han arribar a l'aiguabarreig amb el Freser i la barca ha anat riu avall. El companya de Labró ha caigut al riu sembla ser cap sector del pont de Calatrava i ha pogut ser rescatat sense problemes, tot i que ha estat traslladat al CAP local per fer-li una revisió rutinària. En canvi, Josep Labró ha contingut sobre la barca. El cos sense vida l'han trobat dos particulars al sector de Villaura, prop de la confluència de les carreteres C-17 i C-26. A l'operació de cerca i rescat, hi han participat els Bombers de la Generalitat, els Mossos, la policia local, Protecció Civil i dos helicòpters. S'han suspès immediatament la resta d'activitats de l'Anem al Riu.

Conegut com el Cel del Bastó, Josep Labró era regidor per CiU de Cultura, Esports i Festes de l'Ajuntament de Vallfogona de Ripollès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia