Successos

seguretat

Un expresidiari mor en una baralla a Argentona

Els Mossos van arrestar dilluns un home de 57 anys i de nacionalitat espanyola com a sospitós d’haver matat un altre home que va ser trobat dins d’un domicili d’Argentona. La víctima és un home també de nacionalitat espanyola que havia estat empresonat i havia sortit en llibertat no feia gaire. Tot indica que l’exconvicte i l’altre home es van barallar per algun afer que ara s’està investigant i la batussa va acabar amb un dels dos homes mort. L’escenari del crim és un habitatge del barri del Torrent de la Vera d’Argentona, que és a tocar el municipi de Mataró. L’avís d’un incident greu es va rebre a les sis de la tarda i quan els mossos van anar al domicili indicat es van trobar amb un home ja mort i un altre que va ser arrestat com a sospitós. La divisió d’investigació criminal s’ha fet càrrec del cas i investiga el mòbil del crim.

Els Mossos tenen pendent de resoldre dos homicidis perpetrats la setmana passada vinculats amb el tràfic de marihuana. Un cas és el de l’home que va ser trobat mort en una casa en flames de Lloret de Mar on hi havia una plantació de marihuana, i l’altre el d’un noi mort en una altra plantació de marihuana en una masia de Flix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia