Successos

Dos motoristes moren aquest dilluns en accidents de trànsit

El primer sinistre s’ha produït aquest matí a la C-35 a Sant Celoni i el segon a la GI-681 a Llagostera

Aquest any ja han mort 73 persones a les carreteres interurbanes catalanes

Aquest dilluns dos motoristes han perdut la vida dos accidents mortals a les carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer sinistre s’ha produït pocs minuts abans de les nou del matí a la carretera C-35, al seu pas pel terme municipal de Sant Celoni (Vallès Oriental).

Per causes que s’investiguen, hi ha hagut un xoc lateral entre la motocicleta i un turisme. El motorista, un home de 47 anys i veí de Cardedeu, ha mort com a conseqüència de xoc. El conductor del cotxe ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital de Sant Celoni.

L’accident ha mobilitzat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La C-35 ha estat tallada al punt del sinistre en tots dos sentits fins a un quart d’onze.


Un altre motorista mort a Llagostera
El segon accident mortal ha tingut lloc cap a tres quarts i mig de dues del migdia a la carretera GI-681 a Llagostera (Gironès).

Segons els primers indicis, hi ha hagut un col·lisió fronto-lateral també entre un turisme i una motocicleta. El conductor del vehicle de dues rodes, un ciutadà del Regne Unit de 46 anys, ha mort com a conseqüència de la topada. El conductor del cotxe ha resultat il·lès.


Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM.

La GI-681 ha estat tallada a Llagostera en els dos sentits fins a dos quarts de quatre de la tarda. Des d’aleshores es dona pas alternatiu.

Amb aquestes dues morts ja són 73 les persones que han perdut la vida aquest any a les carreteres catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia