Successos

Detenen dues persones a la casa de Josep Maria Mainat

Les càmeres de televisió que munten guàrdia a l’exterior han gravat una agressió d’un home a una dona

El primer ha estat denunciat per violència de gènere i la segona per furt

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest divendres un home per un delicte de violència de gènere i a una dona per furt a l’interior de la casa del productor Josep Maria Mainat, que no es trobava al lloc en el moment dels fets.

Segons fonts policials, les dues detencions han tingut lloc a l’interior de la casa del Mainat al barri barceloní d’Horta, tot i que el membre de l’antic grup La Trinca no es trobava al seu interior, ja que ara resideix amb els seus dos fills menors en un altre habitatge que té a Canet de Mar (Maresme).

La policia local ha acudit al lloc dels fets alertats per uns equips de televisió que havien presenciat una agressió. I és que part de l’incident ha estat gravat per càmeres de diversos mitjans televisius que muntaven guàrdia a la porta del domicili de Mainat a Barcelona, després que ahir transcendís que la seva dona és investigada per intentar assassinar-lo amb una sobredosi d’injeccions d’insulina mentre dormia.

Cap al migdia, les càmeres han gravat una jove que estava davant de la casa de productor, molt alterada. Ha explicat als periodistes que era l’exparella d’un “amant” de l’esposa del productor i que es trobava allà per reclamar les seves maletes.

Poc després, la dona ha aconseguit que li obrissin la porta de la casa i ha demanat que li retornessin la seva documentació i les seves pertinences. En aquest moment un home s’ha acostat a ella, l’ha colpejat, l’ha ficada d’una estrebada dins de l’habitatge i ha tancat la porta davant les càmeres.

Després de presenciar l’agressió, periodistes de Tele5 han trucat al numero de telèfon d’emergències 112 per alertar dels fets, segons han informat fonts policials. Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha estat la primera en arribar. Els agents han acordonat l’habitatge, han accedit a l’interior de la casa i han detingut dues persones, un home i una dona. El primer ha estat acusat d’un delicte de violència de gènere i la dona per un delicte menys greu de furt.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia