Successos

Condemna del taxista que va atropellar el ciclista J.A. Escuredo

El tribunal afegeix 3.000 euros pel dany a la vida professional del medallista olímpic

L’Audiència de Girona ha confirmat la condemna de 9 mesos de presó al taxista que va atropellar el ciclista i medallista olímpic Josep Antoni Escuredo el 13 de maig del 2016. En el judici, que es va fer al febrer, fiscalia, acusacions i defensa (menys l’asseguradora) van arribar a un acord i el jutjat va xifrar en 113.674,63 euros (més interessos) l’import a abonar entre el taxista i l’asseguradora al ciclista. Ara, però, l’Audiència ha estimat parcialment els recursos de l’advocada d’Escuredo i de l’asseguradora: resol que es descomptin despeses mèdiques ja abonades i que s’afegeixin 3.000 euros a la indemnització pel dany moral.

“Les lesions van més enllà dels patiments físics, ja que han comportat la finalització de la seva carrera esportiva”, argumenta l’Audiència referint-se al ciclista. La sentència no és ferma i s’hi pot presentar recurs al Tribunal Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia