Successos

Més policia a la zona d’oci nocturn de Ripoll

És la conseqüència de la multitudinària baralla de diumenge a la plaça Gran

La baralla multitudinària que hi va haver el cap de setmana passat a la zona d’oci nocturn de Ripoll ha fet decidir la junta de seguretat local a reforçar la presència policial les nits dels caps de setmana, tant als carrers i les places de més ambient com en altres indrets de la vila.

A la zona d’oci nocturn, l’Ajuntament hi destinarà el doble d’agents de la Policia Municipal, mentre que els Mossos d’Esquadra tindran més agents als carrers i les places del centre, segons va anunciar ahir el consistori.

La baralla va tenir lloc la matinada de diumenge a la plaça Gran. Hi van participar un centenar de persones, algunes de les quals pretenien entrar a la força en un bar. Quan s’hi van presentar els Mossos, els van llançar objectes que van ferir lleument alguns agents. La policia va detenir dos veïns de Ripoll de 23 i 26 anys, acusats de desordre públic i d’atemptat als agents de l’autoritat. Els nois van passar a disposició judicial i, un cop van haver declarat al jutjat de guàrdia, van quedar en llibertat amb càrrecs.

La via pedagògica

L’Ajuntament va recalcar ahir que, a banda d’aplicar mesures policials, es mantindrà el treball pedagògic i educatiu amb els joves que mostren incivisme, una línia d’actuació que es canalitza a través de la figura de l’educador de carrer. La seva feina està vinculada a la Taula de Reparació, en la qual hi ha representants dels diferents serveis educatius, socials i policials de la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia