Successos

Un guàrdia civil, condemnat per intent d’estafa

Va fer veure que havia perdut un viatge per culpa de l’operació de l’1-O

L’Audiència de Girona ha condemnat a set mesos de presó i una multa de 1.170 euros un guàrdia civil que va reclamar una indemnització després de fer veure que havia perdut un viatge arran de l’operació policial de l’1 d’octubre del 2017. El tribunal, davant del qual el guàrdia civil ha admès els fets, considera que va cometre falsedat en document oficial i intent d’estafa.

L’agent, de 39 anys, pertanyent al servei marítim i destinat a la caserna de l’Escala, havia contractat un paquet turístic a França per a principis d’aquell mes. Arran del dispositiu policial pel referèndum, la Guàrdia Civil va suspendre totes les vacances i va donar l’opció als agents de reclamar allò que ja haguessin pagat. L’acusat en realitat va aprofitar una baixa per acabar fent uns dies més tard aquell viatge contractat, però tot i així va demanar que l’indemnitzessin. El cos va obrir-li un expedient disciplinari i es va obrir un procés penal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia