Successos

Decapitat un home en la perifèria de París

La Fiscalia Nacional Antiterrorista ha obert una investigació per esclarir els fets

L’agressor hauria estat neutralitzat i ferit de bala per la Policia

Un home ha aparegut decapitat en la perifèria de París, segons han avançat fonts policials a la cadena “BFM TV”, que assegura que l’agressor hauria estat neutralitzat i ferit de bala per la Policia.

Els fets han tingut lloc a les 17.00 hores —hora local— prop d’una escola en Éragny, a uns 30 quilòmetres de París, quan la Policia va rebre l’alerta de l’aparició d’un cadàver decapitat.

Fonts de la Fiscalia Nacional Antiterrorista han confirmat a EFE que ha obert una investigació per assassinat en relació amb una organització terrorista i associació de malfactors.

El digital “Actu 17”, especialitzat en informació de seguretat, assenyala en el seu web que la víctima seria un professor del centre d’ensenyament secundari Bois d’Aulne, en la localitat de Conflans-Sainte-Honorine, situada al costat d’Éragny, que hauria mostrat en classe unes caricatures de Mahoma. Aquesta podria ser la motivació de l’assassí, conegut pels serveis policials, segons el mateix mitjà.

L’atacant, que va ser finalment neutralitzat, portava un cinturó que va fer pensar que podia tractar-se d’explosius. La Policia va imposar un ampli perímetre de seguretat i va sol·licitar la presència de membres de la Fiscalia Nacional Antiterrorista, que finalment s’ha fet càrrec de la investigació.

En aquests moments se celebra a França el judici pels atacs terroristes de gener de 2015 contra el satíric “Charlie Hebdo”. Després de la seva obertura, al setembre, la revista va tornar a publicar les polèmiques caricatures del profeta musulmà, la qual cosa va portar a Al-Qaeda a tornar a llançar amenaces mortals contra el mitjà.

A finals de setembre, un home amb un ganivet de carnisser va atacar a dos empleats d’una agència de notícies que treballaven en l’edifici on està l’antiga seu de “Charlie Hebdo” a París. Tots dos van sobreviure però van resultar ferits de gravetat.

L’autor, un ciutadà pakistanès, va ser detingut pocs minuts després i va confessar la seva autoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia