Successos

Diversos detinguts en una protesta a Roma contra els tancaments imposats per la pandèmia de Covid-19

Un grup d’entre 200 i 300 ultres ha provocat aldarulls

Inicialment es tractava d’una manifestació pacífica de restauradors i comerciants

Diversos manifestants han estat detinguts aquest dimarts per la policia italiana després de participar a Roma en una concentració en els aldarulls posteriors a una protesta inicialment pacífica contra les mesures restrictives aprovades pel govern italià per contenir la pandèmia del coronavirus.

Des de fa dies se succeeixen a tot el país concentracions i manifestacions propietaris de bars, restaurants, gimnasos, cines i teatres, així com comerciants o taxistes, que expressen el seu malestar per les recents mesures aprovades pel govern.

L’últim decret estableix el tancament de cinemes, teatres, sales de concerts, congressos, piscines o gimnasos, així com la prohibició d’obrir més tard de les sis de la tarda a bars i restaurants, entre altres.

Aquest dimarts un grup de comerciants i restauradors es manifestava de manera pacífica a la plaça del Popolo de Roma quan un grup d’entre 200 i 300 simpatitzants de la formació neofeixista Forza Nuova ha començat a provocar aldarulls, segons els mitjans italians.

Aquestes persones han cremat contenidors i llançat objectes a la policia, que ha respost amb càrregues i mànegues d’aigua.

Segons les informacions locals, la policia ha confirmat que hi ha diversos detinguts, tot i que no se sap encar quants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia