Successos

Mor un motorista i dos més resulten ferits greument en un accident a les Llosses

Un jove francès xoca amb el cotxe contra un arbre a Pedret i Marzà i es fa ferides de gravetat

Segon motorista mort en tres dies al Ripollès. El noi es va veure implicat en un xoc entre dos motocicletes al quilòmetre 117 de la C-26, a prop de Santa Maria de Matamala, al municipi de les Llosses. Els fets van tenir lloc a les deu del matí, quan una Suzuki i una Triumph van xocar per causes que encara es desconeixen. L'impacte va ser tan fort que el conductor de la motocicleta Suzuki va sortir disparat i va anar a parar a dalt d'un arbre. Per recuperar el cos sense vida del motorista van haver d'intervenir el grup especial dels Bombers GRAE. De resultes de l'impacte, la seva acompanyant també va resultar ferida greu i va haver de ser traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. El conductor de la motocicleta Triumph també es va fer ferides greus i va haver de ser evacuat d'urgència a l'hospital de Campdevànol.

Divendres passat, Joaquim Rabassa Conde, un veí de Blanes de 48 anys, també va morir en un accident de trànsit a Campdevànol. Aleshores l'accident es va produir al punt quilomètric 123 de la carretera N-260, quan, per causes que encara s'investiguen, la motocicleta de la víctima va xocar frontalment amb un tot terreny. El conductor del segon vehicle va resultar il·lès.

Es tracta de la cinquena víctima mortal a la comarca del Ripollès en els sis primers mesos de l'any, quan, en tot el 2009 hi va haver dos morts.

D'altra banda, un altre motorista va quedar ferit de gravetat en un accident de trànsit que es va produir a Sant Salvador de Guardiola, al Bages. Els Bombers també van haver de rescatar un jove de 22 anys de nacionalitat francesa que va resultar ferit en un accident de trànsit a Pedret i Marzà, a l'Alt Empordà. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de tres de la matinada, quan un Renault Clio va sortir de la via a la carretera N-260, al punt quilomètric 28,8. A causa de l'accident, en què el vehicle va col·lidir contra un arbre, un dels tres ocupants va resultar ferit de caràcter greu.

Per acabar, els Bombers també van haver d'intervenir a Corbera d'Ebre, a la Terra Alta, on un home de 74 anys va morir en quedar atrapat sota el tractor que conduïa, que s'havia bolcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia