Successos

Un generador causa la mort a una parella a Torrelles de Foix

Un noi de 26 anys i una noia de 18 anys, que eren parella sentimental, van ser trobats morts ahir al matí en un habitatge de Torrelles de Foix. Va ser la mare del noi, que de bon matí va anar a la casa, qui va donar l’avís als serveis d’emergència. Tot i que es va mobilitzar els sanitaris, que van acudir a l’habitatge, no va ser possible salvar-los la vida. De la inspecció de l’escenari es va deduir que la mort va ser accidental i que el culpable era un generador que hi tenien instal·lat. Tot apunta que els joves van morir per inhalació de monòxid de carboni que desprenia el generador. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació per intentar determinar les circumstàncies de la mort i analitzar el generador. Aquests aparells, que sovint causen morts, no s’han de posar mai en un espai tancat.

Els experts anomenen “mort dolça” la causada pel monòxid de carboni, perquè aquest gas no desprèn gens d’olor ni dona cap senyal d’alarma, i les víctimes no s’adonen de res, entren en coma i moren per aturada cardiorespiratòria. El monòxid entra a la sang, competeix amb l’oxigen, es posa al seu lloc i impedeix que l’oxigen arribi a les cèl·lules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia