Successos

Els advocats catalans manifesten el “més profund rebuig i indignació” pel tracte als col·legues del jutge del 17-A

Àgora Judicial recorda que l’autoritat la donen els coneixements, el respecte i la vocació, “no pas el volum de la veu”

El Consell de l’Advocacia Catalana ha manifestat aquest divendres el “més profund rebuig i indignació” pel tracte que el magistrat Félix Alfonso Guevara Marcos dispensa als lletrats al judici pels atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils.

Els advocats alerten que aquest tracta suposa una “greu limitació” a l’exercici del dret de defensa i consideren “inacceptable” que “aquells que han d’impartir justícia” mostrin aquests comportaments.

El Consell es reserva el dret a formular queixa davant del Consell General del Poder Judicial, per si aquests fets poguessin ser constitutius de la falta greu de consideració prevista a la Llei Orgànica del Poder Judicial per faltar el respecte a la ciutadania i les institucions.

També ha opinat sobre l’actitud del jutge l’associació de magistrats Àgora Judicial, amb una piulada a Twitter en què afirmen que “l’autoritat dels jutges la donen els coneixements, el respecte i la vocació de servei públic, no pas el volum de la veu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia