Successos

Enxampen 33 persones que feien una festa il·legal en un pis del barri de la Devesa

El grup, que era de Banyoles, també s’ha saltat el confinament municipal

La policia denuncia un altre grup de 9 persones al Barri Vell

La Policia Municipal de Girona ha denunciat fins a 33 persones que participaven una festa il·legal en un pis del barri de la Devesa, en un incompliment flagrant de les restriccions per prevenir el coronavirus. 
L’habitatge es troba situat al carrer Ramon Turró i el grup, procedent de Banyoles, l’havia llogat per fer-hi la celebració, pensant-se que no els descobririen. És a dir, que a més també s’han saltat el confinament municipal.
Poc abans d’un quart de deu de la nit, la policia ha rebut diferents trucades de veïns queixant-se del soroll que feia el grup. Quan han arribat, en veure tanta gent dins un mateix espai, els agents han aixecat acta a tots els qui hi havia per incomplir les mesures contra la Covid-19. També els n’han obert una altra per sorolls.
La festa al barri de la Devesa no ha estat l’únic incompliment amb què la Policia Municipal s’ha trobat aquest dissabte. Poc després de dos quarts d’onze, diversos veïns, aquest cop del Barri Vell, els han trucat per queixar-se de molèsties i sorolls en un pis del carrer Francesc Samsó. (a prop del monestir de Sant Pere de Galligants).

Quan els agents han arribat al lloc, han comprovat que hi havia nou persones a dins l’habitatge. Les han denunciades per incomplir les mesures contra el coronavirus, per desobediència als agents de l’autoritat i també han aixecat una acta per sorolls.

Sense mascareta i venent droga
Aquest matí, els agents han detingut un home de 47 anys, a qui han sorprès mentre feia un intercanvi de droga. Els fets han tingut lloc al polígon Mas Xirgu. Uns agents que feien patrullatge pel carrer Indústria han vist dos homes parlant, un dels quals no duia mascareta.

Quan han vist els policies, els dos homes s’han separat de cop. Però els agents els han aturat per identificar-los, i ha estat aleshores quan han vist que un d’ells estava molt nerviós. Quan l’han escorcollat, al damunt li han trobat fins a 400 euros en bitllets fraccionats.

La Policia Municipal ha sospitat que l’home podria estar venent droga. Per això, li han escorcollat el vehicle, que tenia aparcat a la zona. A dins la guantera li han trobat onze embolcalls de cocaïna. L’individu ha estat arrestat per un delicte contra la salut pública.

Quatre locals tancats i 378 denúncies per incomplir el toc de queda a Catalunya

La policia dissol una missa evangelista a laire lliure a Viladecans
ACN

Els Mossos d’Esquadra han tancat quatre locals i han posat 378 denúncies per incomplir el toc de queda aquesta passada nit i matinada a Catalunya.

A banda, la policia catalana va dissoldre dissabte a la tarda una missa evangelista a Viladecans (Baix Llobregat) amb l’assistència d’unes 80 persones d’ètnia gitana. La missa se celebrava en una plaça a l’aire lliure a tocar de l’avinguda de Gavà i comptava amb equips de megafonia.

A Barcelona ciutat, la Guàrdia Urbana (GUB) ha interposat 236 sancions per saltar-se el toc de queda nocturn –de 22 a 06 hores- i ha tancat un bar restaurant amb gent a dins rere el mercat de Santa Caterina. En paral·lel, dissabte la policia municipal va posar 10 denúncies per no respectar el confinament perimetral a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia