Successos

Mor un home de 84 anys a Ripoll a causa d’un incendi

La víctima, que tenia problemes de mobilitat i visió, va morir al balcó a causa de les cremades

Continuen les tasques d’identificació del mort trobat a Olot

Un home de 84 anys va morir ahir a Ripoll en un incendi en un pis del carrer Trinitat. L’avís es va rebre a dos quarts de nou del matí. La víctima, que vivia sola, tenia dificultats de mobilitat i visió reduïda i que rebia atenció, va morir al balcó arran de les cremades. Els Mossos d’Esquadra apunten com a principal hipòtesi que l’home s’hauria cremat la roba accidentalment mentre s’escalfava l’esmorzar i que hauria sortit a fora, on va morir.

Cinc dotacions dels Bombers, quatre dels Mossos, dues ambulàncies del SEM i efectius de la policia local es van desplaçar fins al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar-li la vida. És la segona víctima mortal en un incendi a la vila aquest mes. Divendres passat també va morir un home en un habitatge del carrer Indústria número 35 i es va obrir una investigació.

Mentrestant, continuen les tasques d’identificació de la persona que, abans-d’ahir, va ser trobada morta en una zona boscosa de l’Hostal del Sol d’Olot i que tot fa pensar que podria ser Pere Busquets, l’home de 81 anys desaparegut fa més d’un mes. Fonts dels Mossos han informat que l’avançat estat de descomposició del cos en dificulta la identificació, i que se li està practicant la necroressenya –empremtes, anàlisi dental, ADN...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia