Successos

Baixa del 20% el nombre de delictes a Figueres

Les xifres de criminalitat publicades pel Ministeri de l’Interior indiquen que els delictes han baixat a Figueres del 20% durant el tercer trimestre, el quart de consecutiu en què disminueixen. Figueres és la ciutat no costanera on més s’han reduït els actes delictius enguany (-20% a Figueres, -9% a Girona, -12% a Salt, -0, 2% a Olot). Només a Lloret i Blanes els delictes han baixat més.

Al llarg del 2020 s’han produït a Figueres 1.734 delictes. El 2019 a Figueres es van cometre 2.180 delictes.

Pel que fa a la ciutat de Figueres, tots els delictes baixen menys els sexuals, si bé Figueres continua essent la ciutat de les comarques gironines amb menys delictes sexuals després de Salt. Baixen especialment els furts i els robatoris amb violència a la ciutat i també els robatoris de vehicles. El vicealcalde de Figueres i regidor de Seguretat, Pere Casellas, va destacar ahir que fa quatre trimestres consecutius que els delictes baixen a Figueres i ho fan molt més que a la resta de ciutats de la demarcació. “Cal continuar treballant per millorar la sensació de seguretat i, en aquest sentit, la bona feina de la Guàrdia Urbana, així com dels Mossos, és clau.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia