Successos

Un dispositiu a Sant Miquel de Fluvià acaba amb cinc detinguts i 1.074 plantes de marihuana comissades

Els Mossos també van intervenir 5,5 kg de cabdells, 13.300 euros en efectiu i dues armes

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes d'entre 20 i 46 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, i han comissat 1.074 plantes de marihuana en un dispositiu policial a Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà).

Els fets van passar el 3 de desembre després d'una investigació que es va iniciar fa setmanes, quan els Mossos van saber que hi podia haver un cultiu de marihuana indoor en diferents habitatges del municipi. Els agents van comprovar que se sentia una forta olor de marihuana i que hi havia aparells de climatització en funcionament constant als punts investigats. Paral·lelament, la companyia elèctrica els va informar que tots els domicilis que s'estaven investigant tenien un consum molt elevat i que feia temps que hi havia talls de llum a la zona.

L'operatiu es va fer durant el matí i hi van participar efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona, de les unitats de seguretat ciutadana de l'Escala i Roses i de la Unitat d'Investigació de Roses. Es van fer quatre entrades i perquisicions en diferents domicilis i edificis. Els agents també van intervenir 5,5 kg de cabdells de marihuana, 13.300 euros en efectiu i dues armes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia